În perioada 28 aug - 8 sept, echipa noastră este în vacanță. 🏖 ☀️Comenzile vor fi procesate începând din 9 septembrie.

Cacao liquor raw bio 250g

Cacao liquor se obtine prin presarea boabelor intregi de cacao, si incalzirea acestora la temperaturi joase (pana in 40 de grade), pana formeaza o pasta. Aceasta pasta se va solidifica la temperaturi sub 32 de grade. Practic avem in fata cea mai naturala si sanatoasa forma de ciocolata, 100% cruda si ecologica:)

Puteti consuma produsul ca atare, sau daca doriti, puteti sa-l topiti la temperaturi pana in 40 de grade si sa adaugati un indulcitor natural sanatos, cum ar fi zaharul din palmier sau xylitolul, si astfel veti obtine o ciocolata delicioasa raw, si mai ales sanatoasa!

De asemenea puteti folosi cacao liquor in diverse compozitii pentru deserturi raw si nu numai.

Produs certificat organic.

Gramaj: 250g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cacao liquor raw eco 250g OBIO”

Categorii Produse