Cacao liquor raw eco 250g OBIO
Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei.
Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
Plăți sigure prin Neotopia Payments
Cacao liquor raw bio 250g
Cacao liquor se obtine prin presarea boabelor intregi de cacao, si incalzirea acestora la temperaturi joase (pana in 40 de grade), pana formeaza o pasta. Aceasta pasta se va solidifica la temperaturi sub 32 de grade. Practic avem in fata cea mai naturala si sanatoasa forma de ciocolata, 100% cruda si ecologica:)
Puteti consuma produsul ca atare, sau daca doriti, puteti sa-l topiti la temperaturi pana in 40 de grade si sa adaugati un indulcitor natural sanatos, cum ar fi zaharul din palmier sau xylitolul, si astfel veti obtine o ciocolata delicioasa raw, si mai ales sanatoasa!
De asemenea puteti folosi cacao liquor in diverse compozitii pentru deserturi raw si nu numai.
Produs certificat organic.
Gramaj: 250g
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.