În perioada 28 aug - 8 sept, echipa noastră este în vacanță. 🏖 ☀️Comenzile vor fi procesate începând din 9 septembrie.

Ceai Lapacho bio, 50g, Aromandise

Originar din America de Sud, Lapacho este o bautura consumata în toata regiunea care se învecineaza cu Amazonul de secole pentru numeroasele sale virtuti!

Arborele sacru al incasilor, a fost poreclit Tajibo („cel care ucide relele”).

Este alburnul copacului pe care îl infuzam, care ne ofera un ceai de plante aurii cu o aroma aparte. Recoltat din culturi salbatice.

Ingrediente: alburn de Tabebuia impetiginosa.*
* = din agricultura ecologica.

Frunzele sunt stabilizate cu abur, apoi uscate si maruntite.

Mod de preparare: infuzie clasica in apa fierbinte. Se pun 2 lingurite (aprox. 2g) de ceai in 200ml de apa fierbinte (95 grade), si se lasa la infuzat  20 minute.
Decoct: se fierb 8 g de ceai in 750ml apa timp de 5 minute. Se mai lasa apoi la infuzat inca 15 minute.

A se pastra in loc uscat si racoros.

Produs certificat ecologic.

50g

Origine: Argentina.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ceai Lapacho bio, 50g, Aromandise”

Categorii Produse