În perioada 28 aug - 8 sept, echipa noastră este în vacanță. 🏖 ☀️Comenzile vor fi procesate începând din 9 septembrie.

Ferment pentru deserturi cu bifidus, bio, 2x 6g, Nat-ali

27,03 lei

Ferment pentru deserturi cu bifidus, bio, 2x 6g, Nat-ali

Pentru a beneficia de un efect pozitiv asupra florei tale intestinale, este recomandat sa consumi o doza zilnica cuprinsa intre 1 si 5 miliarde de bacterii probiotice. Un desert fermentat realizat dupa recomandarile NATALI va garanteaza aceasta doza de „bifidus”.

6g (continutul unui plic) = 4 portii de 125ml

Ingrediente: LAPTE praf degresat*, Bifidobacterium lactis, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus.
*din agricultura ecologica

Mod de preparare:
Ingrediente de adaugat:  0.5L lapte (pentru o doza din pliculet)
Preparare: 2 minute
Fermentare: 8 ore in medie intr-un aparat de iaurt (consultati instructiunile producatorului pentru timpul de incubare in functie de aparatul de iaurt)

Instructiuni de utilizare: Folositi ustensile perfect curate. Se dizolva fermentul in 2 linguri de lapte apoi se toarna treptat in laptele ramas. Adauga in functie de reteta aleasa: zahar, dulceata, arome, s.a.m.d. Se toarna in recipiente si se lasa pentru a face iaurt in medie 8 ore. Odata terminat, puneti la frigider si lasati sa se raceasca cateva ore inainte de a consuma.

*Puteti transplanta desertul fermentat obtinut de pana la 5 ori, cu conditia sa fie respectate conditii bune de igiena si utilizare: folositi 1 oala de 125 ml desert fermentat pentru 1 L de lapte. Deoarece tulpina Bifidobacterium lactis nu reinsamanta, veti obtine deserturi fermentate clasice.

Valori nutritionale per 100g:
Energie: 210 kj / 50 kcal
Grasimi: 1.5g din care saturate 1.0g
Carbohidrati: 5.4g din care zaharuri 5.2g
Proteine: 3.6g
Saruri: 0.10g

Alergeni: Vezi ingredientele cu majuscule.

Conditii de pastrare: A se pastra de preferinta sub +18°C pentru o mai buna eficienta a fermentului.

Produs certificat ecologic.

Gramaj: 2x 6g

Produs in Franta

Categorii Produse